Τι χρειάζεται ένα παιδικό παρτυ;

Αυτές είναι οι προμήθειες για το παιδικό πάρτυ που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε

Το παιδικό πάρτυ αποτελεί μία πρόκληση για κάθε γονιό, μιας και τεστάρει τις οργανωτικές του ικανότητες. Πράγματι, για να οργανωθούν τα παιδικά πάρτυ, ιδιαίτερα εάν γίνονται στο σπίτι και δεν έχει αναλάβει το μέρος της διασκέδασης κάποιος κλόουν ή ανιματέρ, πρέπει να γίνει μία συνετή διαχείριση χρόνου και προμηθειών. Αρχικά, πρέπει να αποφασιστεί το θέμα του πάρτυ καθώς και το πώς θα μείνουν οι μικροί προσκεκλημένοι απασχολημένοι. Αφού φτιαχτεί το πρόγραμμα με τις δραστηριότητες που θα έχει το παιδικό πάρτυ, την αλληλουχία των παιχνιδιών και τις ιδιαίτερες εκπλήξεις, πρέπει να αγοραστούν συγκεκριμένα είδη πάρτυ για κάθε θέμα και δραστηριότητα. Μάλιστα, οι προμήθειες για το παιδικό πάρτυ πρέπει να είναι παραπάνω από όσες θεωρητικά θα χρειαστείτε, καθώς ποτέ δεν ξέρετε τι απρόοπτο μπορεί να συμβεί και τι επιπλέον ανάγκη θα προκύψει.

Διακόσμηση του χώρου

ιδεες για παιδια παρτυ θεμα πιρατες

Για τη διακόσμηση του χώρου του πάρτυ, είτε αυτό θα γίνει στο σαλόνι του σπιτιού σας είτε σε κάποιον παιδότοπο, είναι κάποια είδη πάρτυ που πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε. Μπαλόνια, κορδέλες, κομφετί, γιρλάντες και λοιπά διακοσμητικά θα επιτρέψουν στη γιορτινή ατμόσφαιρα να φωτίσει το χώρο, να τον μετατρέψει σε μια υπέροχη αίθουσα που θα λατρέψουν τα παιδιά και κυρίως να υλοποιήσει το θέμα του πάρτυ.

Αξεσουάρ για τα παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν τα διάφορα αξεσουάρ που θα τα κάνουν να διασκεδάσουν, να νιώσουν ξεχωριστά και να ενταχθούν πλήρως στην εορταστική διάθεση. Καπέλα, στολές, ραβδιά και μάσκες μπορούν να δίνονται σε κάθε παιδί που έρχεται στο παιδικό πάρτυ κάνοντάς το έτσι να αισθάνεται χαρούμενο και ευπρόσδεκτο από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Γιορτινό τραπέζι

παιδικη τουρτα με ζωακια

Ο μπουφές του παιδικού πάρτυ είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο, για το οποίο απαιτείται αρκετή φροντίδα. Το τραπέζι πρέπει όχι μόνο να έχει αρκετά φαγητά, τα οποία θα αρέσουν στα παιδιά που θα τα τιμήσουν, ώστε να έχουν στη συνέχεια ενέργεια να παίξουν, αλλά να είναι και διακοσμημένο με βάση το θέμα του πάρτυ, ώστε να είναι ελκυστικό και να αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Για το φαγητό, κλασικές λύσεις που δεν θα σας ταλαιπωρήσουν είναι οι κομμένες ροδέλες λαχανικών, όπως αγγούρια και καρότα, τα κεφτεδάκια, τα παντός είδους πιτάκια, όπως τυροπιτάκια, λουκανοπιτάκια και σπανακοπιτάκια, τα σάντουιτς και τα hot dog. Για τη διακόσμηση του τραπεζιού, χάρτινα πιατάκια για παιδικά πάρτυ, χαρτοπετσέτες στο θέμα του πάρτυ, ξύλινα ή πλαστικά μαχαιροπίρουνα και χάρτινα ή πλαστικά ποτήρια είναι αυτά που θα χρειαστείτε και πρέπει οπωσδήποτε να έχετε αρκετά εφεδρικά, αφού ατυχήματα με αυτά τα είδη πάρτυ θα συμβούν σίγουρα και κάποια θα καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ πριν της ώρας τους.

Τούρτα και πινιάτα

πινιατα για παιδικα παρτυ ταρανδος sweebies

                Δύο είδη που θα συμβάλλουν ταυτόχρονα στη διακόσμηση, τη διασκέδαση και τη χαρούμενη ατμόσφαιρα του παιδικού πάρτυ είναι η τούρτα και η πινιάτα. Καλό είναι να έχετε φροντίσει για αυτές αρκετές μέρες πριν λάβει χώρα το πάρτυ, αφού θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές της ημέρας και θα πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια. Πιθανότατα, κανένα παιδί δεν θα θυμάται το φαγητό, όμως η τούρτα και η πινιάτα θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό όλων.

Pin It