Τα πάντα για τα τεχνητά νύχια

Τα νύχια είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει μοναδική διαφορά στην εμφάνιση μιας γυναίκας -τα χέρια και τα πόδια της πρέπει να είναι τόσο περιποιημένα ώστε να ξεχωρίζουν και να τραβούν τα βλέμματα με εξίσου φροντισμένα και βαμμένα νυχάκια. Αυτά είναι που θα αποκαλύψουν τη θηλυκή πλευρά της. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο κλάδος της ομορφιάς. Πλέον, με τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα και την εξειδίκευση που προσφέρουν σε μια τεχνικό νυχιών τα σεμινάρια νυχιών και τα μαθήματα μανικιούρ, τα μαθήματα πεντικιούρ και τα μαθήματα για τεχνητά νύχια, μπορούν να γίνουν θαύματα.

τεχνητα νυχιαΤι εννοούμε με αυτό; Μια γυναίκα μπορεί να μπει στο στούντιο ομορφιάς της τεχνικού νυχιών με φαγωμένα, κοντά και απεριποίητα νύχια και να βγει με τα νύχια των ονείρων της. Αυτό είναι πλέον εφικτό. Αρκεί η τεχνικός που θα εμπιστευθείτε να έχει εξειδικευθεί με μαθήματα για τεχνητά νύχια. Μόνο έτσι θα μπορεί αφενός να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα και αφετέρου να σας δώσει τις τέλειες συμβουλές περιποίησης. Γιατί το βασικό δεν είναι μόνο το σωστό αποτέλεσμα, αλλά και η συντήρηση αυτού. Ακόμη και εκεί φαίνεται η σωστή και εξειδικευμένη τεχνικός. ΄Οταν δηλαδή γνωρίζει και σας λέει:

Κρατήστε τα νύχια σας καθαρά

Αυτός είναι και ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να τα κρατήσετε μακριά την όποια μόλυνση θα μπορούσε να δημιουργηθεί λόγω της καθημερινότητάς σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βουρτσάκι καθαρισμού, με το οποίο θα περιποιήστε την εσωτερική πλευρά των νυχιών σας που μακραίνουν.

Μην αναβάλλετε τη συντήρηση

Είναι πιο απαραίτητη από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Αφενός το αποτέλεσμα θα είναι αισθητικά πάντα ωραίο και αφετέρου θα αποφευχθεί τυχόν μόλυνση από κάποιο σπασμένο νύχι (η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλη ζημιά στην ονυχιαία πλάκα).

Μην αναζητήσετε φθηνές λύσεις

Τα τεχνητά νύχια είναι κοστοβόρα. Μπορεί να σας φαίνεται ένα μικρό έξοδο στην αρχή, αλλά αποτελούν ένα έξοδο που θα έχετε σε μηνιαία -τουλάχιστον- βάση. Η συντήρησή τους είναι πολύ βασική και είναι κάτι στο οποίο πρέπει να επενδύσετε. Η βασική συμβουλή είναι να μην αναζητήσετε ελκυστικές φθηνότερες λύσεις μετά την τοποθέτησή τους, γιατί μπορεί τα κέντρα αυτά να μην τηρούν κάποιους βασικούς κανόνες υγιεινής ή να χρησιμοποιούν φθηνότερα υλικά. Το παν όμως δεν είναι ένα ελαφρώς μικρότερο κόστος αλλά η σωστή τεχνική, η ποιότητα των υλικών, η αξιοπιστία της τεχνογνωσίας και η καθαριότητα.

Το σωστό μήκος

Η τεχνικός νυχιών σας θα πρέπει να σας συμβουλεύσει να μην το παρακάνετε στο μήκος, όσο εντυπωσιακό κι αν είναι. Το βασικό είναι να βολεύεστε στην καθημερινότητά σας με τα τεχνητά σας νύχια. Επομένως, το σωστό μήκος ανάλογα πχ με τη δουλειά που κάνετε και τις λοιπές υποχρεώσεις σας είναι πολύ βασικό για τη υγεία τους και για ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα που θα διαρκεί.

Σωστή φροντίδα σημαίνει λίγη παραπάνω φροντίδα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που προτιμήσατε να κάνετε λίγο πιο γρήγορα τις δουλειές σας χωρίς γάντια, διακινδυνεύοντας να «ξεφτήσει» το μανό. Τώρα, με τη σιγουριά του πιο μόνιμου αποτελέσματος, ίσως να αμελείτε λίγο τέτοιες μικρές λεπτομέρειες. Κι όμως, τώρα με τα ακρυλικά νύχια είναι απαραίτητο να είστε διπλά προσεκτικές για να αποφύγετε τυχόν καταστροφικό ατύχημα.

Pin It