Πώς να μην καταλήξουν οι επαγγελματικές κάρτες σας στα σκουπίδια

Αν είστε επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, υπάρχει ένας μοναδικός και εύκολος τρόπος να διαδοθεί η επιχείρησή σας και το όνομα σας. Οι επαγγελματικές κάρτες και τα διαφημιστικά έντυπα για τις επιχειρήσεις θα κάνουν το όνομά σας να ακουστεί γρήγορα και εύκολα. Η ταχύτητα με την οποία διαδίδεστε είναι ανυπολόγιστη και ανεκτίμητη. Οι επαγγελματικές κάρτες βρίσκονται άλλωστε σε κάθε πορτοφόλι. Αφού αλλάζουν χέρια πιο γρήγορα από όσο φαντάζεστε. Αναμφίβολα είναι ο τρόπος με τον οποίο στη σημερινή εποχή οι περισσότεροι κάνουν τις γνωριμίες τους.

Σίγουρα, λοιπόν, η κάρτα σας θα αλλάξει πολλά χέρια. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να καταλήξει στα σκουπίδια με το που τελειώσει το επαγγελματικό ραντεβού ή η όποια συνάντηση. Ο σχεδιασμός των επαγγελματικών καρτών είναι τις περισσότερες φορές το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις. Για το λόγο αυτό μάλιστα πολλά τυπογραφεία προσφέρουν την υπηρεσία της σχεδίασης μακέτας, την οποία παίρνετε και για μελλοντική χρήση.

Printdirect.gr-Επαγγελματικες Κάρτες

Χρήσιμες συμβουλές

Σχεδίαση

Πριν σχεδιάσετε μόνοι σας τη μακέτα για την κάρτα σας, μελετήστε τις κάρτες των «ανταγωνιστών» σας. Μην ξεχνάτε ότι θα απευθυνθείτε στο ίδιο κοινό αγοράς με τους ανταγωνιστές σας ή με άλλους συναδέλφους. Μπορείτε, λοιπόν, να πάρετε ιδέες και να τις επεξεργαστείτε δημιουργικά πρωτοτυπώντας. Κάπως έτσι θα μείνετε αξέχαστοι.

Δίχρωμες Επαγγελματικές Κάρτες

Πριν οι εκτυπώσεις προχωρήσουν και δείτε την παραγγελία σας να υλοποιείται, βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας είναι όλα όσα θα χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος και είναι τα σωστά. Όπως για παράδειγμα κινητό και σταθερό τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση γραφείου ή επιχείρησης και φυσικά το λογότυπο. Αυτές είναι οι πιο βασικές πληροφορίες που ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει για εσάς. Ειδικά στην περίπτωση που θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας το λογότυπο είναι από τα πιο σημαντικά. Για αυτό το λόγο πρέπει να συμπεριληφθεί στην  κάρτα.

Σωστό Μέγεθος, Σωστές Πληροφορίες 

Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε πολλές και περιττές πληροφορίες όπως παραδείγματος χάριν πόσες και ποιες σπουδές έχετε κάνει. Άλλωστε οι επαγγελματικές κάρτες δεν είναι βιογραφικό σημείωμα. Αποφύγετε ακόμα τους τίτλους εργασίας που είναι περιγραφικοί εφόσον θα κουράσουν το μάτι. Εξίσου σημαντικό είναι να ελέγξετε πολλές φορές τα στοιχεία σας μην υπάρξει κάποιο λάθος, το οποίο μετά τις εκτυπώσεις θα είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να διορθωθεί. Εξίσου σημαντικό είναι να ελέγξετε πολλές φορές τα στοιχεία σας μην υπάρξει κάποιο λάθος, το οποίο μετά τις εκτυπώσεις θα είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να διορθωθεί.

Μια πολύ χρήσιμη συμβουλή είναι να αποφύγετε τα μη παραδοσιακά και συνηθισμένα μεγέθη. Μπορεί βασικός σας στόχος να είναι η πρωτοτυπία, όμως το μέγεθος είναι ένα χαρακτηριστικό που καλό θα ήταν να «σεβαστείτε» και να χρησιμοποιήσετε χωρίς καινοτόμες ιδέες. Θα πρέπει να θυμάστε ότι η επαγγελματική σας κάρτα θα πρέπει να χωράει σε καρτοθήκη ή σε πορτοφόλι. το μέρος που όλοι έχουμε φυλαγμένες επαγγελματικές κάρτες σε περίπτωση που χρειαστούμε τις υπηρεσίες κάποιου επαγγελματία.

Printdirect.gr - Μονόχρωμες Επαγγελματικές Κάρτες

Εκτύπωση

Το τυπογραφείο στο οποίο θα απευθυνθείτε για την εκτύπωση των επαγγελματικών σας καρτών μπορεί να σας δώσει πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Όλα τα προαναφερθέντα άλλωστε θα περάσουν στο μυαλό του δέκτη καθαρά από την οπτική τους εικόνα. Καλό θα ήταν επομένως να μην πάρετε απερίσκεπτα τις συμβουλές για τη γραμματοσειρά. Όπως για παράδειγμα να μην είναι καλλιγραφική για να αποστηθίζεται εύκολα. Καθώς επίσης τη στοίχιση, το χρώμα του χαρτιού και πολλές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες που θα σας δώσουν οι ειδικοί με τη χρόνια πείρα τους. Στη περίπτωση που χρειάζεται να εκτυπώσετε μεγάλο αριθμό καρτών μπορείτε να ελέγξετε τις προσφορές του τυπογραφείο και να βρείτε την καταλληλότερη για εσάς.

Δημιουργήστε και εκτυπώστε μια επαγγελματική κάρτα που δεν θα περνά απαρατήρητη και δεν θα καταλήγει στον κάδο των αχρήστων αφού θα είναι χρήσιμη για τον παραλήπτη.

Pin It