Πόσο προσέχουν οι γυναίκες τα ανδρικά ρούχα στο πρώτο ραντεβού; Οδηγός επιβίωσης!

Η απάντηση στο εν λόγω ερώτημα είναι απλή! Όσο και στα επόμενα ραντεβού, δηλαδή, πολύ! Οι γυναίκες είναι ιδιαιτέρως παρατηρητικές και δίνουν τις περισσότερες φορές  έμφαση στην λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Είναι σίγουρο ότι θα ασχοληθούν περισσότερο με το ανδρικό πουκάμισο που διάλεξες παρά με το ποιο εστιατόριο επέλεξες ή ποια ταινία θα δείτε στον κινηματογράφο. Αρκεί να θυμηθείς πόση έμφαση έδινε η μάνα σου στο ντύσιμο σου όταν ήσουν μικρός, πόσο σε κυνήγαγε την ίδια ώρα που εσύ απλά ήθελες να βάλεις ότι βρήκες μπροστά σου. Κατάλαβες αργότερα την πολυετή πείρα της όταν σε βοήθησε να διαλέξεις  το πρώτο σου ανδρικό παντελόνι για το πάρτι του σχολείου.

ανδρικα ρουχα

Φόρα-ου φορεθείς!

Το χιλιοειπωμένο ρητό  “ να φοράς το ρούχο, όχι να σε φοράει” δεν θα το άκουγες τόσο συχνά αν δεν περιείχε μεγάλη δόση αλήθειας. Το πρώτο και βασικό που θα εξασφαλίσει ένα πετυχημένο ραντεβού είναι η άνεση που θα έχεις με ότι επιλέξεις να φορέσεις. Αν, για παράδειγμα συνηθίζεις να ντύνεσαι με ανδρικά t-shirt, το σακάκι μπλέιζερ, όσο κομψό κι αν είναι, θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν παραγαμπράκι στο γάμο του θείου σου κι όλο το βράδυ θα είσαι κορδωμένος σαν την αναφορά στον στρατό. Επίλεξε κάτι ωραίο, πρόσφατα αγορασμένο αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια του στυλ σου. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις εντύπωση και η συντροφιά σου θα γνωρίσει την προσωπική σου υπογραφή στο ντύσιμο!

Ανδρικό ρούχο στο κατάλληλο μέρος

Είναι λογικό η επιλογή του ντυσίματος να συμβαδίζει με το μέρος που επέλεξες για το πρώτο ραντεβού. Δεν εννοούμε, προφανώς, αν βγείτε για ποτό και χορό σε μια ντίσκο να φορέσεις φωσφοριζέ χρυσό σακάκι των 80s αλλά σίγουρα η επιλογή πρέπει να μην είναι ούτε «λίγη» ούτε όμως και υπερβολική ανάλογα με το μέρος. Αν για παράδειγμα το πρώτο ραντεβού είναι σε ένα καφέ, τότε ένα ανδρικό πουκάμισο μέσα από μια πλεκτή μπλούζα είναι μια σίγουρη επιλογή. Ακόμα κι ένα ανδρικό t-shirt με στάμπα θα ενίσχυε το ”cool” και άνετο προφίλ σου. Συνδυασμένα με ένα ανδρικό παντελόνι σε χρώμα που να δένει έχεις κερδίσει ήδη πολλούς από τους πολυπόθητους πόντους. Αρκεί να μην τους χάσεις στο μπλα μπλα… Μέτρον άριστον, ούτε πολυλογία, ούτε απεργία ομιλίας.

Προσοχή στις υπερβολές

Το έχουμε πάθει όλοι! Έχεις αγοράσει ένα ανδρικό ρούχο το οποίο σου αρέσει και σου πηγαίνει πολύ. Κατά διαβολική σύμπτωση όμως δεν ταιριάζει με τον καιρό που κάνει την ημέρα του ραντεβού σου. Κάνει κρύο κι εσύ δεν μπορείς να διανοηθείς να μην φορέσεις το κοντομάνικο που όλοι λένε πως ταιριάζει με τα μάτια σου ή κάνει ζέστη και η ομολογουμένως η μοδάτη ζακέτα σου  θα σε κάνει να τεστάρεις αν το αποσμητικό σου είναι ο καλύτερος σου φίλος. Κάνε τη σωστή επιλογή!

Ποικιλία

Αποστολή εξετελέσθη! Έκανες, ομολογουμένως, πολύ καλή εντύπωση στην πρώτη συνάντηση και όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα. Εδώ έρχεται η καθοριστική συμβολή του ”βάθους” της ντουλάπας σου. Μικροί όλοι είχαμε ένα αγαπημένο ανδρικό ρούχο, ένα πουκάμισο που μας ταίριαζε ή ένα jean που μας άρεσε πολύ και το φοράγαμε πάντα σε ”ειδικές αποστολές”. Μεγαλώσαμε όμως πια και η ποικιλία των επιλογών στο στυλ που ο καθένας διαθέτει είναι το εισιτήριο για την επιτυχία. Συνέχισε να προσέχεις το ντύσιμό σου γιατί ενώ όλοι παραβλέπουμε πολλά πράγματα στη ζωή, το ωραίο φύλο το κάνει σπανιότερα!

Pin It