Προϊόντα Νυχιών για όμορφα χέρια και νύχια

Αν δεν έχετε επικαλυμμένα τα νύχια σας με ακρυλικό ή σκευάσματα με βάση τη γέλη, τότε το μανικιούρ σας τελικά θα ξεφλουδίσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να διαρκέσει μόνο μία ημέρα ή δύο. Με τη σωστή κορυφή και βάση (και σωστή συντήρηση) το μανικιούρ σας μπορεί ακόμα να δείχνει φρέσκο και όμορφο μετά από μια εβδομάδα! Κάναμε την έρευνα (δοκιμή δεκάδες διαφορετικές φόρμουλες) και ανακαλύψαμε τα προϊόντα νυχιών που θα εξασφαλίσουν την ομορφιά, ποιότητα και ασφάλεια των νυχιών σας, αλλά και των βερνικιών που χρησιμοποιείτε.

Top Coat που στεγνώνει γρήγορα

Όποιο μανικιουρίστα και να ρωτήσετε, θα σας πει ότι ένα top coat νυχιών που να στεγνώνει γρήγορα είναι απολύτως απαραίτητο για κάθε γυναίκα. Το γρηγορότερο στέγνωμα, και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος στα νύχια σας δεν είναι ψέμα. Αντίθετα είναι ο ιδανικός τρόπος να δυναμώσετε τα νύχια σας, και να παρατείνετε τη ζωή του βερνικιού που θα χρησιμοποιήσετε από πέντε έως επτά ημέρες. Ακόμα και αν σας φανεί αρχικά ότι έχει έντονη μυρωδιά, το αποτέλεσμα θα
σας αποζημιώσει.

Έχετε γωνίες ή ανομοιόμορφα νύχια; Θέλετε το βερνίκι σας να μείνει για μέρες; η μπεζ βάση είναι ένα από τα προϊόντα νυχιών που συμπληρώνει το βερνίκι σας, και κάνει τα νύχια σας ομαλά για να δουλέψετε πάνω τους όπως εσείς επιθυμείτε.

Προϊόν ChipSkip

Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας δεν θα πάθουν τίποτα με αυτό το μοναδικό προϊόν, το οποίο παρέχει μια κολλώδη βάση για οποιοδήποτε βερνίκι για να προσκολλάται ιδανικά στο νύχι. η καθαρή φόρμουλα του μπορεί να φαίνεται ελαφριά όπως ο αέρας, αλλά όταν το χρώμα σας διαρκεί μία ολόκληρη εβδομάδα χωρίς να σπάει τότε θα αγαπήσετε πραγματικά πολύ αυτό το προϊόν.

Συμβουλές Συντήρησης:

1. Ποτέ μα ποτέ μην πλένετε τα πιάτα χωρίς γάντια. Τα σκληρά απορρυπαντικά θα κάνουν τα νύχια σας να ξεφλουδίσουν και σιγά σιγά θα καταστρέψουν και τα χέρια σας. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν απορρυπαντικά οικιακού καθαρισμού.

2. Εφαρμόστε κρέμα χεριών και νυχιών κάθε μέρα ή το βράδυ. Ο σωστός τρόπος να το κάνετε είναι να ξεκινήσετε από την κορυφή των νυχιών και προς της βάση. Τα έλαια θα κρατήσουν τις άκρες σας ενυδατωμένες και θα σταματήσουν το γυάλισμα, κρατώντας και το ξεφλούδισμα μακριά. Κάντε μασάζ μια πτώση ή επιμείνετε λίγο παραπάνω στα πετσάκια σας και πάνω από τη βάση των νυχιών σας.

3. Εάν δείτε ότι τα νύχια σας και το βερνίκι νυχιών αρχίζει να ξεφλουδίζει, απλά περάστε το από πάνω με το ίδιο βερνίκι χρώματος. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε ακόμα μερικές επιπλέον ημέρες χωρίς φθορά, χωρίς να χρειαστεί να περάσετε σε μια ολοκαίνουργια σκιά.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τα χέρια σας αλλά και για τα νύχια σας, ειδικά καθώς γερνάτε, είναι να τα ενυδατώνετε όλη την ημέρα και πριν πάτε για ύπνο. Κάθε κρέμα ή λοσιόν κάνει, αλλά οι κρέμες που αφορούν ειδικά τα νύχια έχουν κάποια πλεονεκτήματα. Μία από τις μεγάλες αυτές είναι ότι είναι συνήθως μη λιπαρές και γρήγορα απορροφητικές.

Οι ενυδατικές κρέμες μπορεί, τουλάχιστον προσωρινά, να κάνουν τα χέρια σας να φανούν πιο γεμάτα και πιο νεανικά λόγω της ενυδάτωσης του δέρματος. Να ενυδατώνετε το δέρμα των χεριών σας, με κρέμες βούτυρο καριτέ, ή σπορέλαιο κνήκου.

Ακρυλικά νύχια

ΠΗΓΗ: e-creativegroup.gr

Pin It