Ερωτήσεις για τις Αίθουσες Γάμου, πριν επιλέξετε την κατάλληλη

 

Όταν οι νύφες και οι γαμπροί ξεκινούν να ψάχνουν για αίθουσες γάμου, πολύ συχνά ερωτεύονται την ομορφιά του χώρου και καταλήγουν να υπογράψουν μια σύμβαση πριν να εξετάσουν τα πιο πρακτικά πράγματα. Είναι λογικό – ποιος θέλει να κοιτάξει πίσω και να πει μόνο, “Λοιπόν, αυτό ήταν πρακτικό»;

Αλλά αν ο τόπος είναι τόσο μαγικός που είστε διατεθειμένοι να σχεδιάσετε όλη την εκδήλωση σας γύρω από αυτόν, δεν θα πρέπει να επιλέξετε από αίθουσες γάμου μέχρι να έχετε αποφασίσει κατά προσέγγιση τον αριθμό των ατόμων που προσκαλείτε και το μέγεθος του προϋπολογισμού σας. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε αν θέλετε να έχετε την τελετή και τη δεξίωση σας στο ίδιο μέρος, ή αν θέλετε ένα χώρο γάμου που να είναι all-in-one.αιθουσες γαμων

Μόλις έχετε αποφασίσει αυτά τα βασικά πράγματα, και έχετε μερικές αίθουσες γάμου στο μυαλό σας, που να ταιριάζουν με τον προϋπολογισμό σας και το μέγεθος της λίστας καλεσμένων, τότε ήρθε η ώρα να αρχίσετε τις ερωτήσεις!

Ποια είναι η διακόσμηση που σας αρέσει; Μήπως ταιριάζει με το στυλ και τα χρώματα του γάμου σας; Θα πρέπει να δαπανήσετε πολλά χρήματα για τα λουλούδια και διακοσμητικά για να γίνει ο χώρος γάμου όμορφος;

Έχουν τροφοδότης κέτερινγκ στο χώρο και σας αρέσει αυτό το φαγητό που προσφέρουν; (Ενώ ένας τροφοδότης in-house μπορεί να είναι ευκολότερη και φθηνότερη λύση μερικές φορές το φαγητό δεν είναι τόσο όμορφο όσο το δωμάτιο. Γι ‘αυτό φροντίστε να το δοκιμάσετε!)

 • Υπάρχει περιορισμός σε ποια πράγματα εκτός εστίασης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε;
 • Έχουν επαρκείς εγκαταστάσεις γκαρνταρόμπας και μπάνιου;
 • Είναι ο χώρος του γάμου προσβάσιμος ακόμα και για άτομα με κινητικά προβλήματα;
 • Πόσο κοντά είναι ο χώρος για την τελετή και τη δεξίωση;
 • Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης;
 • Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πληρωμής; Τι είδους καταθέσεις απαιτούνται;
 • Υπάρχουν κρυφές δαπάνες; (Πριν την υπογραφή της σύμβασης, να τη διαβάσετε προσεκτικά.)
 • Ποιό είναι το κόστος των υπερωριών;
 • Υπάρχει χώρος στο χώρο του γάμου για μια μπάντα ή / και πίστα για χορό εκεί;
 • Μήπως ο χώρος του γάμου έχει ήδη ένα σύστημα ήχου με επαρκή ηχεία ή θα πρέπει να νοικιάσετε κάποιο ηχοσύστημα;
 • Υπάρχει κάποιος χώρος για τη νύφη και τον γαμπρό να αλλάξουν ή / και να χαλαρώσουν εκεί αν χρειαστεί;

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μάθετε πού θα βγάλετε τις φωτογραφίες του γάμου, και αν υπάρχει κάποιος χώρος γύρω από το χώρο γάμου που να σας επιτρέπει να βγάλετε φωτογραφίες γάμου, αλλά και μαζί με τους φίλους σας.  Επιπλέον θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να σταθμεύσουν άνετα στο χώρο, και φυσικά θα πρέπει να μάθετε αν αυτό θα σας κοστίσει κάτι και τι.

Όταν συνεννοείστε με επαγγελματίες για το χώρο γάμου θα πρέπει να μάθετε επίσης αν θα υπάρχει κάποιος που θα εποπτεύει και θα βοηθά στην αντιμετώπιση προβλημάτων πριν από την ημέρα του γάμου σας, όπως επίσης και αν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί οι κανόνες που θα πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε περίπτωση.

Είναι σημαντικό να θυμάστε αυτές τις ερωτήσεις, γιατί μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση, και να σας επιτρέψουν να κάνετε τη διαχείριση του γάμου σας πιο αποτελεσματικά.

Pin It