Επιλέγοντας Αίθουσες Γάμου

Αν δεν είστε απόλυτα εξοικειωμένοι με μια αίθουσα γάμου ή αν δε γνωρίζετε καλά και την ομάδα πωλήσεων και την ομάδα διοργάνωσης των εκδηλώσεων είναι σημαντικό να δείτε πλήρως το χώρο γάμου από κοντά πριν από την υπογραφή οποιασδήποτε συμφωνίας. Καλό θα είναι να έχετε φέρει μια λίστα ελέγχου μαζί σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε παραβλέψει τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Και για να βοηθήσετε το να κρατήσετε τον εαυτό σας οργανωμένο, πρέπει επίσης να κρατήσετε βασικές πληροφορίες επαφής με τον κάθε χώρο γάμου που επισκέπτεστε ώστε να μπορείτε να επανέλθετε σε αυτό σε περίπτωση που χρειαστεί, ή αν θέλετε αυτό να επιλέξετε τελικά. Η λίστα ελέγχου σας θα πρέπει να περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με το ξενοδοχείο ή τις αίθουσες γάμου και τις ανέσεις, τις παροχές, τα τρόφιμα και τα ποτά, καθώς και τον προϋπολογισμό που θα χρειαστείτε για να νοικιάσετε το χώρο αυτόν.

αιθουσες γαμων

Δείτε τις εγκαταστάσεις. Η αίθουσα γάμου θα πρέπει να είναι σύγχρονη και σε καλή κατάσταση και ο υπεύθυνος των εγκαταστάσεων θα πρέπει να  έχει προβλέψει κάθε πιθανότητα. Σκεφτείτε τα εξής:

 • Κατάσταση του εδάφους και του πάρκινγκ.
 • Κατάσταση των χαλιών, του χρώματος, και της διακόσμησης.
 • Κατάσταση και κατάλληλου μεγέθους κουρτίνες.
 • Επαρκές μέγεθος του χώρου και ικανότητα να διοργανώσει μια εκδήλωση
 • Ευελιξία για την προσαρμογή της διαρρύθμισης του χώρου με τραπέζια, ειδικά αν σκοπεύετε να συνδυάσετε γάμο και δεξίωση ταυτόχρονα
 • Δείτε αν υπάρχουν οπτικά εμπόδια στο χώρο γάμου και πώς αυτά μπορούν να λυθούν
 • Ελέγξτε τον εσωτερικό φωτισμό (ευελιξία για την προσαρμογή / τμήματα με αμυδρό φως).
 • Δυνατότητα ελέγχου φυσικού φωτός.
 • Περιορισμένοι περισπασμοί θορύβου στους διαδρόμους / πίσω από τους τοίχους.
 • Κοντινής πρόσβασης τουαλέτες και εγκαταστάσεις για τους καλεσμένους
 • Πιθανότητα ιατρικής παρέμβασης αν χρειαστεί

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες ήχου / εικόνας και τον εξοπλισμό που διατίθεται έτσι ώστε να γνωρίζετε τι χρειάζεται να νοικιάσετε επιπλέον. Επιβεβαιώστε την διαθεσιμότητα υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο ίντερνετ , αν υπάρχουν μικρόφωνα και οθόνες προβολής, και φυσικά αν υπάρχουν τα ηχοσυστήματα που θα χρειαστείτε αν διοργανώνετε και την δεξίωση του γάμου σας στον ίδιο χώρο.

Ρωτήστε για τις παροχές. Όταν συναντηθείτε με τον διευθυντή πωλήσεων μιας αίθουσας γάμου είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το ακίνητο σας επιτρέπει να ενσωματώσετε κάποια προαγωγή στο χώρο του ξενοδοχείου για την εκδήλωσή σας. Ερευνήστε επίσης όλες τις επιλογές τροφοδοσίας. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά τη σημασία της επιλογής του κατάλληλου φαγητού και ποτού για μια εκδήλωση. Ο διευθυντής πωλήσεων του χώρου θα έχει σίγουρα πολλές και καλές προτάσεις, αλλά ακόμα και αν έχετε προσλάβει σχεδιαστές της εκδήλωσης θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το πλήρες φάσμα των επιλογών σας σχετικά με το φαγητό, γιατί αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό σε κάθε γάμο.

Η επιλογή του χώρου γάμου θα πρέπει να γίνει σχεδόν αμέσως μόλις αποφασίσετε για την ημερομηνία του γάμου σας. Ειδικά αν έχετε ήδη κάποιες επιλογές στο μυαλό σας, μην καθυστερήσετε, και επικοινωνήστε άμεσα με τους υπεύθυνους ώστε να τσεκάρετε τις λεπτομέρειες και να δεσμεύσετε το χώρο για τις ημερομηνίες που θέλετε, πριν να είναι αργά.

Pin It