Διοργάνωση Εκδηλώσεων Υψηλού Επιπέδου

Η διοργάνωση εκδηλώσεων είναι μια διαδικασία που μπορεί να γίνει ευχάριστη και δημιουργική, όταν οι κατάλληλοι  άνθρωποι αναλαμβάνουν τις σωστές θέσεις, και διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία.

Όποια εκδήλωση και αν σχεδιάζετε, έχουμε αντάξιους πόρους και ομάδες επαγγελματιών. Με ανθρώπινο δυναμικό που έχει εμπειρία στη διοργάνωση όλων των ειδών εκδηλώσεων, από απλά πάρτι μέχρι επίσημες δεξιώσεις και δεξιώσεις γάμου, αλλά και με τις όμορφα σχεδιασμένες, εγκαταστάσεις, οι πλήρεις υπηρεσίες μας είναι ιδανικές για οτιδήποτε χρειάζεται για να καλυφθούν οι ανάγκες σας.

Στους χώρους μας κατανοούμε απόλυτα ότι η εκδήλωση σας είναι ακριβώς αυτό – η δική σας. Οι ομάδες εστίασης του ξενοδοχείου είναι έτοιμες να συνεργαστούν μαζί σας για να σχεδιάσουν ένα πλήρως προσαρμόσιμο μενού που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες . μπορείτε να απολαύσετε απίστευτες επιλογές για φαγητό, είτε η εκδήλωσή σας απαιτεί πιο παραδοσιακές υπηρεσίες φαγητού, είτε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και μενού για διάφορες ηλικιακές ομάδες.

εκδηλωσεις

Υποδοχή των καλεσμένων

Οι εγκαταστάσεις και οι χώροι του ξενοδοχείου είναι προσαρμοσμένοι για να προσφέρουν πλήρη χαλάρωση και ευκολία. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της λίστας καλεσμένων, και του είδους τους, μπορείτε να βρείτε προσεγμένες ανέσεις σε όλους τους χώρους. Οι προσεκτικά επιλεγμένες ομάδες μας είναι πάντα έτοιμες να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε όλα τα στάδια της εκδήλωσης που έχετε επιλέξει,  από την υποδοχή των καλεσμένων, την παραμονή τους στο χώρο και την απρόσκοπτη αποχώρηση τους.

Σχεδιασμός Πόρων

Το ξενοδοχείο διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με γνώση και εμπειρία που μπορεί να εξασφαλίσει ότι ο χώρος είναι ο σωστός για εσάς και τους καλεσμένους σας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης. Σημαντικό είναι να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα και να μας ενημερώσετε για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, και εμείς θα βρούμε τον κατάλληλο χώρο που μπορεί να στεγάσει τις ανάγκες σας.

Το ξενοδοχείο ειδικεύεται στην παροχή δυνατότητας διοργάνωσης εκδηλώσεων πρώτης κατηγορίας στους πελάτες μας. Έχουμε οικοδομήσει ισχυρές σχέσεις με προμηθευτές από όλο τον κόσμο. Από τη σύλληψη ως την εκτέλεση η απαράμιλλη ομαδική εργασία μας θα σας παρέχει ένα επίπεδο υπηρεσιών που είναι αξεπέραστο στη βιομηχανία σήμερα. Θα ακούσουμε τις ανάγκες σας και θα εξετάσουμε προσεκτικά τον προϋπολογισμό για να διασφαλίσουμε ότι θα παραδώσουμε μια συνάντηση ή εκδήλωση που ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Κατανοούμε πλήρως ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός, και οι ανάγκες του επίσης, και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τέτοιες.

Επιτρέψτε μας να σχεδιάσουμε την επόμενη εταιρική συνάντηση σας, μέρος των διακοπών, την υποδοχή προέδρων, συλλόγων ή τη διοργάνωση της κοινωνικής σας εκδήλωσης. Επίσης, στο ξενοδοχείο με τις σχέσεις που καλύπτουν όλον τον κόσμο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε την επόμενη διοργάνωση σας ακόμα και αν οι καλεσμένοι σας έρχονται εξολοκλήρου από το εξωτερικό. Είτε πρόκειται για 10 δωμάτια για μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, είτε για 50 δωμάτια για μια εσωτερική σύσκεψη πωλήσεων ή για ένα συνέδριο ή σύμβαση – τίποτα δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο ή περίπλοκο για εμάς , και τίποτα δεν είναι μη διαχειρίσιμο. Οι δυνατότητες της διοργάνωσης εκδηλώσεων στους χώρους του ξενοδοχείου είναι απεριόριστες και πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα.

Pin It