Βερνίκια νυχιών για ημιμόνιμο μανικιούρ: 6 τάσεις για το χειμώνα 2019

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και όλες οι γυναίκες σκεφτόμαστε ότι ήρθε σιγά σιγά η ώρα να ξεφύγουμε από τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού στα βερνίκια νυχιών και να πάμε σε πιο γήινες και χειμωνιάτικες επιλογές. Ο χειμώνας του 2019 πλησιάζει και οι τάσεις της μόδας στο μανικιούρ είναι ετερόκλητες και πολλές φορές προκλητικές και ενδιαφέρουσες. Αν θέλετε κι εσείς να είστε πάντα στην τρίχα και δίνετε πολύ μεγάλη σημασία στα νύχια των χεριών σας, τότε σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν οι παρακάτω επιταγές της μόδας στα βερνίκια νυχιών για ημιμόνιμο. Έτσι, όχι μόνο θα είστε στην τρίχα, αλλά ταυτόχρονα θα μπορείτε να απολαμβάνετε για πολλές μέρες αναλλοίωτο το μανικιούρ σας, αφού τα βερνίκια νυχιών για ημιμόνιμο διατηρούνται ανέπαφα για πάνω από 2 εβδομάδες.

Κόκκινο

Το κόκκινο βερνίκι είναι μια all time classic επιλογή, όμως άλλες χρονιές η μόδα επιτάσσει μια αυστηρή επιλογή στην απόχρωση, όπως μπορντό ή κόκκινο που πορτοκαλίζει. Φέτος, έχουμε απόλυτη ελευθερία κινήσεων, για να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ μας και το χρώμα του δέρματός μας. Άλλωστε, το κόκκινο είναι ένα χρώμα που κατεξοχήν απαιτεί βερνίκια για ημιμόνιμο μανικιούρ, αφού αλλιώς ήδη από τις πρώτες μέρες ξεφτίζει κάνοντας τα άκρα μας να φαίνονται απεριποίητα.

ημιμονιμο μανικιουρ

Μεταλλικά μανό

Τα μεταλλικά μανό κυριαρχούν απόλυτα στη μόδα τόσο του χειμώνα όσο και του καλοκαιριού εδώ και μερικά χρόνια, κάτι που θα συνεχιστεί και τη σεζόν 2018/2019. Αν νιώθετε ότι έχετε χρησιμοποιήσει τα κλασικά βερνίκια, όπως το χρυσό και το ασημί, πάρα πολύ, τότε μπορείτε να κάνετε πειραματισμούς στα μεταλλικά χρώματα, όπως το πράσινο ή το ροζ.

Μωβ

Όλες οι αποχρώσεις του μωβ θα μας απασχολήσουν το χειμώνα που μας έρχεται. Σκούρο μωβ, βιολετί και λιλά είναι μια πολύ καλή εναλλακτική στο ροζ που πλέον έχει γίνει κλασικό αλλά για κάποιες βαρετό. Αν, μάλιστα, έχει και μεταλλική λάμψη, τότε καταφέρνετε να συνδυάσετε δύο τάσεις σε ένα μανό!

χρωματα μανικιουρ

Μπλε

Κάποτε θεωρούνταν αδιανόητο να φοράει μια γυναίκα μπλε ή πράσινο βερνίκι στα χέρια της. Τώρα όχι μόνο επιβάλλεται, για να είναι αρμονικό το μανικιούρ της με τη μόδα, αλλά και προσφέρεται σε πολλές επιλογές σε βερνίκια νυχιών ειδικά για ημιμόνιμο. Το σκούρο μπλε χρειάζεται πολλή προσοχή και φροντίδα, όμως με αυτά τα βερνίκια μπορεί να μείνει άψογο και είναι μια στιλάτη επιλογή για τις γυναίκες που δεν προτιμούν με τίποτα το μαύρο.

Pin It