Αδειάστε τα νεσεσέρ σας!

Πόσο ζυγίζουν οι καθημερινές μας τσάντες που χρησιμοποιούμε από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ που θα γυρίσουμε στο σπίτι;

Οι περισσότερες από εμάς θα συμφωνήσουν πως είναι ασήκωτες, αφού είμαστε υποχρεωμένες να μεταφέρουμε εκτός από τα απαραίτητα αντικείμενα προσωπικής υγιεινής, και διάφορα άλλα, όπως κάποιο βιβλίο που μπορεί να διαβάζουμε στο μετρό, τον φορτιστή για το κινητό του αυτοκινήτου, και φυσικά τα καλλυντικά μας, που συνεχώς προσθέτουμε στο νεσεσέρ, αλλά δεν αφαιρούμε ποτέ, με αποτέλεσμα να γεμίζει συνεχόμενα. Τις περισσότερες φορές, σπάνια χρησιμοποιούμε όλα όσα περιέχει και αυτό γίνεται γιατί ενώ είμαστε εκτός σπιτιού, θέλουμε να διορθώνουμε το μακιγιάζ μας, με 2 κινήσεις, χωρίς πολλές διαδικασίες.

Πώς θα αποφύγουμε το βάρος και την ταλαιπωρία την δική μας, αλλά και των προϊόντων μακιγιάζ μεταφέρουμε άσκοπα;

Βήμα 1ο : Αδειάζουμε εντελώς το νεσεσέρ μας. Η πρώτη κίνηση έγινε!

Τώρα, με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία θα εξοπλίσουμε από την αρχή το νεσεσέρ μας, με τα ελάχιστα προϊόντα που χρειαζόμαστε πραγματικά στην καθημερινότητά μας.

Βήμα 2ο: Διαλέγουμε το make up με την πιο ελαφριά υφή, στην σωστή πάντα απόχρωση.

Μια καλή επιλογή θα ήταν ένα make up με κρεμώδη υφή αλλά και με ενυδατική δράση. Έτσι όποτε χρειαστούμε ένα φρεσκάρισμα, θα μπορούμε εύκολα να απλώσουμε μερικές σταγόνες από το make up μας, στο πρόσωπο και να ανανεώσουμε τη φρεσκάδα και το χρώμα μας.

Βήμα 2ο: «Οπλίζουμε» την καλύτερή μας μάσκαρα.

Το σημαντικότερο προϊόν μακιγιάζ που δεν πρέπει να αφήσουμε πίσω για κανένα λόγο!

Η καλύτερη επιλογή είναι μια ενυδατική μάσκαρα, με έντονο μαύρο χρώμα, ώστε με ένα πέρασμα, να μοιάζουν οι βλεφαρίδες μας με ψεύτικες! Με μια κίνηση, όλη η ένταση στο βλέμμα.

Βήμα 3ο: Δεν ξεχνάμε τον καλύτερό μας σύμμαχο, το Ρούζ.

Ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα. Με ένα ρουζ, μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα!

Διαλέγουμε ένα ρουζ σε φυσική και περισσότερο παλ απόχρωση, ώστε στην περίπτωση που θέλουμε να ανανεώσουμε το μακιγιάζ στο πρόσωπό μας, και φοράμε το πρωινό μας ρουζ, να μπορούμε άφοβα να περάσουμε μια δυο πινελιές από τα μάγουλά μας, χωρίς να ανησυχούμε για έντονα αποτελέσματα στο τέλος.

Βήμα 4ο: Όλες έχουμε πάντα μαζί τουλάχιστον ένα lip balm, ένα lip gloss ή το αγαπημένο μας κραγιόν. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν, να το παραβλέψουμε τώρα.

Διαλέγουμε για το νεσεσέρ μας, το αγαπημένο ενυδατικό προϊόν για τα χείλη μας, (με χρώμα κατά προτίμηση). Έτσι η ενυδάτωση στα χείλη, διατηρεί πάντα την ομορφιά και τη φρεσκάδα που χρειαζόμαστε.

Βήμα 5ο: Δεν ξεχνάμε ποτέ να εφοδιαστούμε με μια λίμα.

Για το νεσεσέρ μας, επιλέγουμε λίμα μικρού μήκους, άκρως εξυπηρετική και εύχρηστη.

Είναι το πιο σημαντικό αντικείμενο που αν τύχει να φθαρεί ή να σπάσει κάποιο από τα νύχια μας, μας γλιτώνει από μεγάλη ταλαιπωρία (αρκεί φυσικά να την έχουμε μαζί μας).

Βήμα 6ο: Top Coat ανανέωσης χρώματος.

Ένα από τα πλέον αγαπημένα προϊόντα νυχιών που μας έχει γίνει απαραίτητο.

Σε περίπτωση που το χρώμα του βερνικιού μας έχει θαμπώσει ή έχει φθαρεί ελαφρώς, αυτό το μαγικό προϊόν, με ένα πέρασμα χαρίζει φανταστική λάμψη και γυαλάδα στο χρώμα του βερνικιού μας, ή αν δεν έχουμε βαμμένα νύχια, με ένα πέρασμα δίνει λάμψη στο φυσικό χρώμα του νυχιού, που αμέσως τα νύχια μας δείχνουν όμορφα και περιποιημένα.

Με έξι μόνο προϊόντα λοιπόν είμαστε πάντα έτοιμες για οποιαδήποτε περίσταση χρειαστεί.

Προϊόντα μακιγιάζ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: creativegroup.gr

Pin It